Podcastek

Mostanában kicsit megváltozott az, hogy mit hallgatok Spotify-on. Itthon Kaláka és Gryllus Vilmos gyereklemezeit, de amikor elmegyek itthonról vagy a gyereket sétáltatom és elalszik, akkor podcasteket. Pedig ott vannak szépen gyűjteménybe rendezve a zenéim. (pl. autós, görög pop zenék, Classic rock, Hungarian retro Omegával és Illés együttessel stb.)

Észrevettem azt, hogy ahogyan hallgatom ezeket a beszélgetéseket, már az elejétől kezdtem azt érezni, hogy teljesen más világba csöppentem. Hogy mivel már nem tudok Youtube-ot nézni esténként, így kénytelen voltam erre váltani, mert nem akartam azokról a videókról lemaradni, amiket addig néztem/hallgattam. De azt is felismertem, hogy nekem elég, ha csak hallgatom. Nem kell nekem képi megjelenítés (….jó mondjuk st22lacikát nehéz lenne így nézni, mert ott az a lényeg, hogy ül a kamionban és visz minket Németországba, Franciaországba és Svájcba)

Ezeket szoktam hallgatni:

  • Tatár Csilla Podcastjeit a “Szólalj meg” ill. “Dokihoz megyek. – Csilla azért került fel a térképemre, mert közel egyidőben született Ziona barátnőmmel, és mindketten eléggé csicsergősek ahhoz, felnyomják bennem azt az igényt, hogy hogy sokkal többet beszélgessek emberekkel.
  • Kadarkai Endre “Szavakon túl” – még régen láttam egy interjút Mautner Zsófival, aztán szimpatikus lett a kérdező személye, ezért megnéztem több interjút is vele.
  • Friderikusz podcastje – szerintem megkerülhetetlen.
  • Partizán (Gulyás Marci vezetésével) Yotube ajánlásával, de mióta benne volt a februári Hősök téri tüntetés szervezésében, sokkal jobban figyelek rá.
  • Filéző, 24.hu-s gasztronomiával kapcsolatos műsorai, hogy motivált legyek a főzéshez – Spotify-on láttam és most már a 3. műsort hallgatom meg.
  • KAPod – az ismert humorista, leült beszélgetni ismert emberek és legjobb barátaival/barátnőivel illetve “Mi olyan vicces a …. ” témákat dolgoz fel. Néha az utcán furcsán szoktak rám nézni, mert hangosan felnevetek miatta.

+ 1 ajánlás:
Visszakanyarodnék Zionára, mert miután elköltözött Magyarországról, lehetősége volt az egyik álmát megvalósítani, amikor a Slay Radio égisze alatt elkezdett műsort vezetni. Ami szerintem igazán illik hozzá, mert tényleg látszik, hogy elemében van és élvezi azt amit csinál.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.